Nyhet

Rihanna til Holmenkollen

Holmenkollen blir arena for en ny festival til sommeren - Kollen 2012 offentliggjorde idag de første seks artistene.

Kollen er navnet på det som ligger an til å bli landets største festival. Med en spektakulær beliggenhet, hvor landets mest besøkte turistattraksjon er åsted, får opp til 30,000 publikummere se Rihanna, Turbonegro, Sivert Høyem, Alison Krauss & Union Station, Lucky Dragon og Den Svenska Björnstammen.

Det som udiskutabelt er en av klodens heteste artister for øyeblikket, Rihanna, skal avslutte festivalens første dag. Bookingsjef Pål Jacobsen uttaler følgende om festivalens første headliner:

"Det skal bli fantastisk å få oppleve verdens største popartist i Kollen i sommer. Jeg tipper at stemningen hitparaden hennes frembringer vil overgå selv den Northug skapte med sin piruett over målstreken under Ski-VM!" 


Det skal nok mye til for at Jacobsen tar feil på det området. Rundt 20 artister til skal fylle resten av programmet, og disse blir offentliggjort fortløpende frem mot festivalen. Festivalområdet vil bestå av tre scener, hvor hovedscenen kommer til å ha en kapasitet på omlag 30,000 mennesker. Den nest største scenen tar 15-20,000, og den minste scenen får en kapasitet på 7-8,000.

Kollen 2012 går ned 29.-30. juni. Billetter legges ut for salg torsdag 8. mars via Billettservice.


ANNONCE