Nyhet

LidoLido og Purified In Blood til Rått & Råde

Idag fikk programmet til Stavanger-festivalen Rått & Råde påfyll av hiphop og metall - LidoLido og Purified In Blood spiller på årets utgave.

Så langt har festivalen Rått & Råde i Stavanger meldt at Jarle Bernhoft, Kent og Stavangerensemblet er klare for årets festival, og idag kom ytterligere to offentliggjøringer. Denne gangen er det to av fylkets stoltheter som er meldt klare, det i form av hiphop-kometen LidoLido (bildet) og metallbandet Purified In Blood.

LidoLido har hatt stor suksess med singler som «Different» og «Turn Up The Life», og slapp i starten av februar sitt debutalbum, «Pretty Girls & Grey Sweaters». Et intervju med han kan leses i GAFFA #1 som er på gata nå.

Purified In Blood slapp i 2006 sitt debutalbum «Reaper Of Souls», og ble kort tid etterpå oppløst. Etter at bandet kom sammen igjen, og i 2010 slapp sitt andre album, «Under Black Skies», så har oppturen fortsatt for bandet. For tiden ferdigstilles det tredje albumet, og på Rått & Råde i august blir det et gjensyn med bandet også på scenen.

Billetter til Rått & Råde er i salg nå via Billettservice.

ANNONCE