Nyhet

Gratis comeback-singel fra Garbage

Sju år etter «Bleed Like Me» er Garbage på plass med sitt nye album - «Not Your Kind Of People» slippes 11. mai, og nå kan du laste ned den første singelen gratis her.

Fremtiden til Garbage var lenge usikker, men etter at vokalist Shirley Mansons soloplaner tilsynelatende er lagt på is, har bandet funnet sammen igjen. Dette har ført til bandets første album på sju år, «Not Your Kind Of People».

20. mars slippes comeback-singelen «Blood For Poppies» i digitale platebutikker, men er man litt kjapt ute så kan man allerede nå forsyne seg av singelen helt gratis. Det gjør man bare ved å klikke på «Free Download» i vinduet under her. Skal man dømme ut fra singelen, så er det et gjenkjennelig sound Garbage leverer også denne gangen.

«Not Your Kind Of People» slippes også i en deluxe-utgave som inneholder fire ekstra låter. Albumet slippes 11. mai, og det er foreløpig ikke klart om bandet kommer til Norge i forbindelse med den påfølgende turnéen. Bandet besøker imidlertid uansett Skandinavia, og er så langt bekreftet til festivalene Hultsfred i Sverige 16. juni og Northside i Danmark 17. juni.


 

ANNONCE