Nyhet

Bat For Lashes til Norge

Natasha Khan, bedre kjent som Bat For Lashes, ble idag meldt klar for Oslo og Bergen i juni.

Bat for Lashes, som er prosjektet til den britiske singer/songwriteren Natasha Khan, fikk i 2009 mye oppmerksomhet for den glimrende skiven «Two Suns». Khan har de siste årene jobbet med en ny plate, og har i intervjuer sagt at hun vil bruke god tid på neste utgivelse. I fjor gjorde Bat For Lashes to konserter, i det ikoniske operahuset i Sydney, men nå er det klart for flere konserter i Europa i sommer, og både Oslo og Bergen er på turnéplanen. 20. juni spiller Bat For Lashes på Rockefeller i Oslo, før turen går til Bergenfest dagen etter.

Bergenfest kunne i samme sleng tilføye flere artister til en etter hvert imponerende line-up. Tinie Tempah, som varmet opp Rihanna-fansen på Bergenhus Festning to kvelder i fjor sommer, The Low Anthem, The Majority Says og den unge bergenske singer/songwriteren Monica Heldal. Monica Heldal har enda bare en 7" på samvittigheten, men har de siste årene gjort seg bemerket i det store utland med konserter i Frankrike, Nederland, England og Irland. Hun spilte også på by:Larm tidliger i vinter. 

Bergenfest går av stabelen på Bergenhus Festning 21.-24. juni og headlines av legenden Patti Smith. Billetter er i salg nå via Billettservice.


ANNONCE