Nyhet

Odd Future-ungfole med egen imprint

Earl Sweatshirt har signert en avtale med plateselskapet Columbia Records/ Sony og får en egen imprint på selskapet.

Foretakets navn skal etter sigende være Tan Cressida, og det skal bli distribuert av plateselskapet. Den attenårige rapperen – hvis egentlige navn er Thebe Kgositsile – er tilbake i USA etter å ha tilbrakt noe tid på Amerikansk Samoa på et godt, gammeldags guttehjem for «vanskelige gutter». I mars kom han på scenen under en Odd Future-konsert i New York, hvor han fremførte sanger fra diverse Odd Future-mikstaper, eksempelvis «Orange Juice», «Assmilk» og «Kill». Opptredenen skjedde en uke etter at han slapp låta «Oldie» på nettet.

Mye av den tidligere oppmerksomheten rundt Odd Future var sentrert rundt Earl Sweatshirt, hvis hjemmelagde video for låta «Earl» kanskje belyser noen av grunnene til at morra hans sendte ham til ei øy i Stillehavet.

Med Kgositsile tilbake i USA, planeres soloalbumet. Dessuten har han flere sideprosjekter på gang, blant annet sammen med Matt Artians og EarlWolf – sammen med Tyler, The Creator. Også Santigold har også vist interesse for samarbeid. Hvilke artister som vil bli gitt ut på Kgositsiles imprint er foreløpig ukjent.


ANNONCE