Nyhet

Kylie feirer 25 år som artist

Popprinsessen har nettopp utgitt singelen «Timebomb» og er på vei med samleskive.

Kylie Mingoue har nettopp utgitt singelen «Timebomb», som en del av feiringen av hennes tjuefemårsjubileum som artist. Jubileet er også kjent under forkortelsen K25. Mingoue har den 25. i hver måned offentliggjort en liten overraskelse på sin hjemmeside, og i dag er det altså snakk om en helt ny låt med en tilhørende video. Mingoue har også gjort en rekke konserter under tittelen Anti-Tour, hvor hun har fremført mindre kjente sanger på små konsertsteder.

«Timebomb» er en pumpende dance-sak, og videoen ble innspilt i forrige måned i de travle gatene i bydelen Soho i London, noe som forårsaket en hel del kaos og stor nysgjerrighet fra forbipasserende. Videoen er regissert av Christian Larson, og viser en til tider lettkledd Kylie – noe som med tiden har blitt en av hennes musikkvideokarakteristikker.

Mingoue kan også oppleves som en del av dronning Elizabeths Diamond Jubilee-konsert ved Buckingham Palace den fjerde juni. Konserten feirer den engelske dronningens sekstiende år som engelsk regent, og ved denne anledningen kan man altså oppleve både en popprinsesse og en ekte dronning, som begge har jubileum.


Samme dag gir Minogue for øvrig ut albumet «The Best of Kylie Minogue», som inneholder 21 av hennes største hits, som har blitt utvalgt gjennom en markedsundersøkelse.

Minogue startet sin karriere som barne- og ungdomsskuespiller i Australia, og opplevde suksess med TV-serien «Neighbours». Hun slapp sin første singel den 28. juli 1987, som var en coverversjon av Little Evas sekstitallshit «The Locomotion». Sangen toppet den australske hitlisten, hvilket førte til interesse fra den engelske låtskriver- og produsenttrioen Stock, Aitken & Waterman. Minogue undertegnet en kontrakt med sistnevnte, og slapp i 1988 singelen «I Should Be So Lucky», som toppe hitlistene i Europa, Australia og mange andre steder. Resten er – som man sier – pophistorie. Det var dog i 2001, da den australske sangerinnen utga låta «Can't Get You Out Of My Head» og albumet «Fever», at hun slo gjennom i USA.

Kylie Minogue fyller 44 år på mandag, og per dags dato har hun solgt mer enn 68 millioner plater på verdensbasis.

Se videoen til «Timebomb» her.


ANNONCE