Nyhet

Hør Liars' nye album

Første singel fra det kommende albumet ble sluppet i går, men allerede i dag kan man streame det albumet i sin helhet på nettet.

Den amerikansk-australske trioen Liars slapp i 2010 albumet «Sisterworld». Skiva var et slags konseptuelt dobbeltalbum, hvor trioen på den første disken presenterte elleve låter, for å la andre artister covre dem på disk nummer to. Blant artistene som stilte opp med coverversjoner, fant man blant andre Thom Yorke, Devendra Banhart, Alan Vega fra Suicide og Melvins.

GAFFA Danmarks anmelder Erik Barkman ga plata fire stjerner, og uttalte seg positivt om albumets lekne fremtoning.

– Kontraster er nøkkelordet på New York-bandet Liars' femte album. Det blir tydelig allerede på åpningslåta og førstesinglen «Scissor», hvor salige brumme- og englekor avbrytes av flengende  gitarflater. Muntert snakkesyngende låter Angus Andrew som en mann som mumler fredfylt i søvne, mens bandet følger ham ut på hans nattlige ekspedisjoner, skrev Barkman og konkluderte:


– Liars' søkende uttrykk er en opplagt kvalitet – selv om de tidvis søker mer enn de finner – og «Sisterworld» er en av newyorkernes beste utgivelser så langt.

Siden slippet av «Sisterworld» har det vært knyttet stor spenning til hvilken vei Liars skulle gå videre. Låten «No. 1 Against The Rush», som er første singel ut fra den nye skiva, ble sluppet i går. Allerede i dag la bandet derimot ut hele sitt nye album, «WIXIW», ut på nettet via Soundcloud. Som det kommer frem av låtene, har Liars har blitt adskillelig mer elektronisk siden 2010.

«WIXIW» slippes 5. juni. Albumet kan innen den tid streames via Soundcloud.


ANNONCE