Nyhet

The Temper Trap til Oslo

Melbourne-bandet gjester hovedstaden i slutten av september.

I dag ble det klart at The Temper Trap gjester Oslo og Rockefeller den 24. september. Bandets debutalbum «Conditions» ble sluppet sensommeren 2009, og inneholdt blant annet låten «Sweet Disposition», som gjorde det godt på hitlistene også utenfor gjerdene til den tidligere fangekolonien. Den australske kvartetten slapp i slutten av mai sitt andre og selvtitulerte album. GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen var positiv til bandets andre langspiller.

– Produsent Tony Hoffer (Depeche Mode, M83) har på nydelig vis brettet ut gruppens kvaliteter, og det samlede inntrykket er lyst og friskt. I det hele tatt mer modent – på den måten hvor det vinner seg ved flere gjennomlyttinger – og selv om plateselskapet angivelig har avkrevd dem en ny «Sweet Disposition» har bandet – heldigvis – beveget seg videre. Dougy Mandagis falsettsøkende stemme får berettiget stadig lov til å fylle lydbildet, og aspirasjonene higer så avgjort etter stadionrocken, med signaturgitarstykker så vel som plass til det mer ektefølte. Profesjonelt, fengende arbeid, mente Erin-Madsen, og ga plata fire stjerner.

Da bandet slapp debutalbumet og gjestet Europa for første gang, snakket bandets vokalist Dougy Mandagi med GAFFAs Simon Christensen om deres turnéambisjoner.


– Australia er et veldig stort land, men det er kun fire-fem byer som virkelig betyr noe, og vi har besøkt dem en del ganger i løpet av tre år. Det er et strategisk og praktisk spørsmål. Australia er langt fra resten av musikkverdenen, mens London er en inngangsport til Europa. Allerede fra begynnelsen har vi vært seriøse angående Temper Trap. Vi ahr våre drømmer og ambisjoner, og vi har aldri spilt for å ha det morsomt i helgene. Nå handler det om å bygge relasjoner til våre europeiske fans, fortalte Mandagi.

Billettsalget åpner 22. juni.

ANNONCE