Nyhet

Australske The Temper Trap til Rockefeller

De albumaktuelle indierockerne gjester hovedstaden i desember.

Tidligere i sommer gjestet The Temper Trap Oslo-festivalen Piknik I Parken. Nå kan de bekrefte at de returnerer til hovedstaden allerede senere i år, med konsert på Rockefeller 11. desember.

De australske indierockerne er for tiden aktuelle med tredjealbumet Thick As Thieves hvor elektroniske toner har blitt erstattet av 80-tallets poprock. Vår anmelder ga albumet fire av seks stjerner og omtalte det som deres sterkeste utgivelse til nå.

Vår utsendte til Piknik I Parken var imidlertid ikke like imponert over The Temper Trap. Hun beskrev opptreden deres under årets utgave av festivalen som heller anonym:


— Det var bråkete, de spilte i utakt og vokalist Dougy Mandagi sang tidvis ekstremt surt. Det er også en kjedelig konsertopplevelse, låtene virker anonyme og der er rett og slett ikke noe fengende. De klarer heller ikke å få med seg publikum. Paret ved siden av meg synes det er mer spennende å flette gress enn å følge med på konserten. Til tider høres de mer ut som et garasjeband som nettopp har startet opp.

Vi krysser fingrene for at Rockefeller-konserten retter opp inntrykket og varmer i mellomtiden opp med storhiten Sweet Disposition fra 2009.


Billetter kan kjøpes via GAFFA LIVE fra fredag 29. juli kl. 10.

ANNONCE