Nyhet

Tåkete Kollen-debut

Oslos nye festival fikk en brutal start da den åpnet på fredag - da regnet lettet kom nemlig tåken og gjorde at få fikk med seg noe av det som skjedde på scenene.

Det var i alle fall ikke mangel på mennesker i det gigantiske anlegget Kollen har rigget seg opp i, og til tross for at sikten var helt håpløs var det ikke mye dårlig stemning å spore. Man kan vel vanskelig være storforlangende når det gjelder vær på sommerfestivaler i Norge.

Det var likevel noe helt spesielt over dette. Da Noel Gallagher og hans High Flying Birds gikk på scenen klokken 18:45 var utsikten slik som på bildet over. Bildet er tatt ikke mange meter fra scenen, og det var altså bortimot umulig å se noe av det som foregikk på scenen med mindre man gikk helt inntil. Forholdene ble noe bedre da Rihanna gikk på scenen, og nesten 20,000 mennesker skulle ha god nok plass til å få med seg det spektakulære showet.

Festivalens andre og siste dag skal etter sigende by på noe bedre værforhold, og publikum kan da glede seg til å høre og forhåpentligvis se band som Kiss, Turboneger, Billy Idol, Katy B, Raga Rockers, Team Me og Little Dragon, for å nevne noen.


ANNONCE