Nyhet

National Cypher 2012: Del 2

Se blant andre Stella Mwangi, Adam Tensta og Jae-R komme med sine bidrag til National Cypher i den ferske andre delen av årets utgave.

Hver fredag i juni slippes det en ny video i National Cypher-serien, og med tanke på hvilke navn de har fått med seg i årets utgave, så blir det ikke mindre populært denne gangen.

Denne gangen kommer nok mange til å legge merke til at Stella Mwangi åpner hele kalaset. Hun har ikke dukket opp så ofte siden hun deltok i Eurovision for Norge i 2011, men nå skal comebacket visstnok være rett rundt hjørnet, og det kan tenkes at det blir et godt stykke unna «Haba Haba». Hun virker i alle fall svært komfortabel sammen med denne gjengen.

- National Cypher er et utrolig kult konsept, så det var fett å være med. Det går ikke an å like hiphop og ikke synes dette er gøy! Jeg er stolt av å kunne representere for jentene.


Det startet altså bunnsolid for en uke siden, hvor navn som Vinni og Jesse Jones bidro. Og som i første del er det Tommy Tee som står for beaten også i andre del. Versene blir levert av nevnte Stella Mwangi, Adam Tensta, Jae-R, Pete og Phil T. Sjekk videoen her nå:

ANNONCE