Nyhet

Jaar med eksklusiv Øya-bonus

Ikke bare opptrer Nicolas Jaar i Middelalderparken fredag 10. august - kvelden før gjør han intimkonsert med sitt prosjekt Darkside på Dattera Til Hagen.

Han var bak det som utvilsomt var et av fjorårets beste album med «Space Is Only Noise», og GAFFA kåret tidligere i juni Øyas booking til en av sommerens 15 heiteste festivalbookinger. Nå ser det ut til at fans av den relativt ferske elektronikahelten får i pose og sekk når hans prosjekt sammen med Dave Harrington, Darkside, inntar Dattera Til Hagen torsdag 9. august. 

Her er det den lille førsteetasjen på Dattera Til Hagen som tas i bruk, og det betyr at kun 150 mennesker kommer til å få med seg denne eksklusive begivenheten. GAFFA sitter på noen av billettene, og vil gjerne dele de med et par heldige lesere. Les mer om og delta i konkurransen her.

I tillegg til Darkside kan man samme kveld få med seg smått legendariske Juan Atkins. Også Jan Mayen og Øyvind Morken spiller opp til dans i løpet av kvelden.


Jaar-fans får altså litt av en oppvarming til konserten i Middelalderparken fredag 10. august. Det skader heller ikke at Darkside forrige måned slapp denne musikkvideoen til låten «A1»:

ANNONCE