Nyhet

Hør Kleerup remikse Susanne Sundfør

Susanne Sundfør slipper remiks-EP i morgen. Imens kan du laste ned Kleerups remix av «White Foxes» gratis her!

GAFFA kunne i mars melde om at Susanne Sundfør var i studio sammen med produsenten og elektronikaartisten Kleerup. Svensken utga våren 2008 sitt debutalbum, hvor han samarbeidet med blant andre Titiyo, Neneh Cherry, Lykke Li og Robyn. Sistnevnte resulterte i den moderne klubbklassikeren «With Every Heartbeat».

Det var via Twitter at Sundfør meldte fra hvor hun befant seg: «Recording with the amazing @kleerup och det låter grymt!», skrev hun, og dermed startet spekulasjonene om hva det svensk-norske samarbeidet kunne gå ut på. Omtrent på samme tid var Sundfør aktuell med sitt tredje soloalbum, «The Silicone Veil». GAFFAs anmelder Thomas Karlsen ga albumet fem stjerner, og pekte på Sundførs enorme kunstneriske fremgang.

– Det kjølige, harde soundet virker å være i nesten krig mot Sundførs glassklare, insisterende sang, og resultatet er ikke bare grenseoverskridende vakkert – det er også tvers igjennom jævlig urovekkende og panisk. For å sitere «Game Of Thrones», som jeg av en eller grunn ikke klarer å la være å tenke på når jeg hører albumet: «Winter is coming», skrev Karlsen i sin anmeldelse av skiva.


I går ble den andre singelen fra skiva, tittelkuttet «The Silicone Veil», listet på P3, og I morgen slipper Sundfør en EP bestående av remikser av «White Foxes» – og ­ blant dem finner man Kleerups tolkning av en av årets utvilsomt beste låter.

Ved å fylle ut skjemaet under, gir GAFFA og EMI deg nå muligheten til å laste ned Kleerups remiks av «White Foxes».

 


Fill out my online form.
ANNONCE