Nyhet

«Crowdfunding» for The Libertines-DVD

Filmen om The Libertines lille gjenforening i 2012, «There Are No Innocent Bystanders», kan nå forhåndsbestilles i flere forskjellige utgaver.

Mangeårig NME-fotograf Roger Sargent fikk i 2010 eksklusiv tilgang bak scenen for den største gjenforeningen på de britiske øyer i 2010, nemlig The Libertines. Det var da Carl Barat og Pete Doherty begravde stridsøksen, og gjenforente gruppen for to eksklusive konserter på Reading og Leeds Festival. Sargent fulgte gruppen tett gjennom hele den turbulente perioden frem mot konsertene, og ifjor ble hans film «There Are No Innocent Bystanders» vist på utvalgte filmfestivaler i England. Nå er det mulig å forhåndsbestille DVD-utgaver av filmen gjennom PledgeThis (http://www.pledgemusic.com/projects/thelibertines), en nettside som lar et potensielt publikum være med å støtte opp om prosjekter, såkalt «crowdfunding».

På nettsiden er det flere forskjellige pakker som er mulig å bestille, fra standardversjon av filmen via deluxe-utgaven, som også inneholder hele den lukkede oppvarmingskonserten på konstertstedet The Forum i London, frem til pakker som inneholder signerte og nummererte plakater. Alt her avhenger av størrelsen på lommeboken, med andre ord. Målet for prosjektet ble nådd etter bare noen timer, så etterspørselen var i alle fall til stede.

Trailer for prosjektet:

ANNONCE