Nyhet

Superduo inntar Oslo

Klubbkonseptet The Drop har på kort tid markert seg som en klubb med fokus på de spennende bookingene - i august kommer det nye prosjektet fra stjerneprodusentene Hudson Mohawke og Lunice.

Kommende fredag arrangeres The Drop på Blå i Oslo, denne gangen med Ikonika og Center Of The Universe. Men allerede før denne kvelden har fått satt i gang, er The Drop klare med neste klubbkveld. Også denne vil finne sted på Blå, og denne gangen er det rett og slett en superduo som inntar scenen ved Akerselven i Oslo.

– De har begge røttene sine dypt plantet i klassisk hiphop-tradisjon, men er begge drevet av en rabiat futuristisk tilnærming til sine produksjoner.

Dette sier The Drop når de skal presentere TNGHT, duoen som består av ingen ringere enn Hudson Mohawke og Lunice. De har blant annet jobbet med navn som Kanye West og Diplo, og har med andre ord for lengst gjort seg bemerket med sine produksjon.


The Drop har tidligere arrangert klubb blant annet på Dattera Til Hagen og Blå, og har eksistert siden august 2011. Da debuterte de med Onra og Offshore på scenen, og har i etterkant fulgt opp med blant andre Gold Panda, Ben Butler & Mousepad, Casiokids og Torkelsen - for å nevne noen.

Fredag 6. juli er altså neste mulighet til å få med seg klubbkonseptet The Drop, og fredag 24. august inntar TNGHT scenen på Blå. Duoen slipper også sin debut-EP 24. juli via Warp/Lucky Me.


ANNONCE