Nyhet

Ny video fra Taken By Trees

Første singel fra Taken By Trees’ kommende album, «Other Worlds», kom tidligere i måneden, men nå er også videoen til låten klar. Hør låta og se videoen her.

Svenske Victoria Bergsman innsmigret seg hos en del musikkelskere da hun for tre år siden slapp albumet «East of Eden». Albumet var preget av hennes reiser i øst, hvor hun benyttet seg også av pakistanske amatørmusikere under selve innspillingen. Plata fusjonerte klassiske poplåter med pakistansk instrumentering, og resultatet ble både schizofrent, men også svært kledelig for svensken.

Som videoen til «Dreams» kanskje er med på å vise, forflyttet Bergsman seg fra Pakistan til Hawaii i etterkant av «East of Eden». Den nye plata vil både være inspirert av tropisk musikk, en inspirasjon man blant annet kan høre på de løse og ledige gitarmelodiene i låta, samt jamaikansk dub – og selvsagt The Beach Boys, for man kan ikke bo langs Stillehavskysten uten å bli miljøskadet, tydeligvis.

Har Bergsmans Hawaii-opphold vært bare en brøkdel så idyllisk som den Amanda Marsalis-regisserte videoen skal ha det til, må man tro at svensken har hatt det svært så hyggelig i prosessen med å lage «Other Worlds». Plata slippes 2. oktober, på et tidspunkt det begynner å gå opp for de fleste at sommeren uomtvistelig er over. Man kan bli deprimert av mindre, men med «Other Worlds», har man noe som eventuelt kan sette i gang lengselen etter neste sommer.


 Se videoen til «Dreams» under:

ANNONCE