Nyhet

Kjent vokalist sporløst forsvunnet

Jaz Coleman, vokalisten i Killing Joke, er tilsynelatende forsvunnet. Bandet skal etter planen ut på turné med The Cult og The Mission i september, noe som skal ha vært årsaken til en krangel innad i bandet.

Killing Joke har vært en inspirasjonskilde for en rekke suksessband de siste par tiårene, og vokalist Jaz Coleman har vært hovedgrunnen til at bandets konserter har vært av den mer underholdende sorten helt siden starten i 1978.

Nå kan det spøke for bandets fremtid - ingen har lykkes med å komme i kontakt med Coleman den siste tiden, og de uttrykker i dag bekymring for sin bandkollega på sin Facebook-side.

Forrige uke skal det ha blitt postet en status på Killing Jokes Facebook-side om at bandet trakk seg fra den kommende turnéen med The Cult og The Mission, i tillegg til ukvemsord rettet mot de kommende turnékompisene. Dette skal etter sigende ha vært postet av Coleman, og siden har ingen sett eller hørt fra han.


I dag kom det en ny oppdatering fra Killing Joke:

«En kunngjøring ble postet på Facebook, visstnok av vår vokalist, hvor både det ble snakket stygt om både The Cult og The Mission, og at vi trekker oss fra turnéen. Han er nå forsvunnet, og har ikke kontaktet noen av de andre bandmedlemmene.

Vi er veldig flaue over denne hendelsen, og vil beklage til alle involverte.


Vi er alle svært bekymret for vår forsvunne vokalists velferd.

Killing Joke tok en kollektiv beslutning om å spille med The Cult og The Mission i september.

Alle i bandet ble enige om at vi skulle gjøre disse konsertene. Vi hadde gledet oss til de, selv om de ble nedskalert.

Vi ønsker fortsatt å stå fast ved vårt engasjement i denne turnéen, de andre bandene og alle som allerede har kjøpt billetter og gjort reiseplaner.


Hvis dette viser seg å være umulig, vil Killing Joke prøve å finne alternative løsninger for å kompensere for ulempene dette har medført.

I mellomtiden gjør vi alt vi kan for å få gjennomført denne turnéen, og å lokalisere vår forsvunne vokalist.»

GAFFA krysser fingrene for at vokalisten kommer til rette i god behold.

Killing Joke slapp i april sitt femtende studioalbum, «MMXII», det fjerde etter at bandet i 2002 gjorde comeback etter seks års pause.


ANNONCE