Nyhet

Tre nye navn til Øya

Lars Vaular, Susanna og A$AP Rocky klare for Middelalderparken.

Øyafestivalen skriver på sine nettsider at bekreftelsene fra artister «renner inn på kontoret», og lover jevnlige slipp av sterke navn i ukene som kommer. I dag avslørte de tre nye navn på årets program: Lars Vaular, Susanna og A$AP Rocky.

Lars Vaular begynner etter hvert å bli svært erfaren når det gjelder å skape fest fra scenen, og kommer til Middelalderparken tungt lastet med Spellemannpriser for sitt nyeste album, «Du betyr meg» fra 2011. Albumet er gjestet av John Olav Nilsen og OnklP, samt medlemmer fra Fjorden Baby! og A-Laget, og det er vel ikke umulig at noen av disse dukker opp på scenen med Vaular.  

Susanna, med etternavn Wallumrød, er kjent både som soloartist og som den ene halvdelen av Susanna and The Magical Orchestra. Hun har de siste årene gjort en rekke coverversjoner av andres låter, men på nye soloalbum «Wild Dog», som slippes den 16. mars, byr hun på egenskrevet tekst og musikk. Albumet gjestes for øvrig av Jeremy Gara fra Arcade Fire og Emmett Kelly fra Bonnie «Prince» Billy.

New York-rapperen A$AP Rocky (Rakim Mayers) har fått mye hype den siste tiden. Mixtapen LiveLove A$AP fikk svært rosende omtale, og ryktene sier at han har signert en platekontrakt verdt tre millioner dollar. De som er mer interessert i musikken enn i størrelsen på platekontrakten kan både høre og laste ned låter på artistens hjemmeside.

Mer informasjon og full oversikt over hvilke artister som foreløpig er klare for Øya 2012 finner du på festivalens hjemmesider

ANNONCE