Nyhet

The Darkness vender tilbake

De britiske glamrockerne The Darkness er godt i gang med sitt nye album, som muligens slippes allerede til våren.

Ifølge Billboard har frontmann Justin Hawkins og kompani allerede 9 låter ferdige, og skal bruke to uker i januar på å spille inn mer materiale.

Albumet, som er gruppas første siden «One Way Ticket to Hell… and Back» fra 2005, har foreløpig ikke fått noen tittel. Utgivelsesdatoen er for øyeblikket også usikker, men Justin Hawkins håper på å kunne slippe albumet på bursdagen sin 17. mars, noe han sier ville vært «Den ultimate gaven til meg selv»..  

Ifølge bandet selv er det som vil bli gruppas tredje album en retur til den rene rockelyden fra debutalbumet «Permission to Land» fra 2003.

«Man kan si at dette albumet er mer som en oppfølger til vårt første album, enn til andreplata», forteller gitarist Dan Hawkins til Billboard.

I 2006 brøt Justin Hawkins med bandet, og resten av gjengen turnerte under navnet Stone Gods. Justin selv prøvde seg med soloprosjektet British Whale and Hot Leg.

The Darkness ble gjenforent i fjor, med en konsert på Download Festival i England. Senere spilte de flere konserter i England og Japan, samt på Norway Rock Festival i Kvinesdal. Snart er de altså klare til å levere nye doser falsettsang og gitarsoloer.

ANNONCE