Nyhet

Refused klare for Øya

De gjenforente svenske hardcore-legendene Refused er bekreftet til Øyafestivalen 2012 - Årabrot og Nekromantheon også klare.

Punk- og hardcorehjerter over hele verden gledet seg for to uker siden da både Refused og At The Drive-In meldte sin tilbakekomst, og annonserte i samme slengen konserter på Coachella i California. Refused meldte samtidig at de spiller på Way Out West i Gøteborg - samme helgen som Øyafestivalen. Slik mange spådde, inkludert oss i GAFFA, så er de også klare for Øyafestivalen nå.

Klassikerne «The Shape Of Punk To Come» og «Songs To Fan The Flames Of Discontent» kommer etter all sannsynlighet til å få en grundig gjennomgang i Middelalderparken, og norske fans allerede har bestilt billetter til Coachella og/eller Way Out West kan altså se frem mot en kraftig bonus andre helgen i august på norsk jord.

I tillegg til Refused så er to hardtslående norske navn også på plass. Årabrot, som nettopp fikk tildelt Spellemannspris for årets metalplate, og Nekromantheon. Etter at de første artistslippene har vært mest hiphop, pop og rock, kan metalhoder altså puste lettet ut over at de på ingen måte er glemt de heller.


ANNONCE