Nyhet

Nytt fra Nine Inch Nails?

Trent Reznor henter NiN ut av dvalen – kanskje.

Nince Inch Nails har ligget på is siden 2009. De siste årene har frontmann Trent Reznor hovedsakelig fokusert på filmmusikk, for storfilmer som «The Social Network» og «The Girl With The Dragon Tattoo», sammen med Atticus Ross. «The Social Network» vant både Golden Globe og Oscar for beste soundtrack. 


I tillegg har han vært aktiv med bandet How to Destroy Angels, som består av Reznor, hans kone Mariqueen Mandig og Atticus Ross. Bandet har foreløpig sluppet en EP, men i et intervju med Billboard sier Reznor at det kommer et album i løpet av året.

I samme intervju forteller Reznor d at han vil fokusere på Nine Inch Nails igjen, og planlegger å skrive nytt materiale i år.

Etter en rekke forsikringer om at han planlegger å skrive nytt NiN-materiale i år, kom Trent Reznor også med forbehold i intervjuet, og hevdet at det ikke var sikkert at arbeidet munnet i noen utgivelse. Man kan altså ikke være sikker på noe som helst, men dersom dette skulle resultere i et nytt studioalbum fra Nine Inch Nails, vil det være det første siden «The Slip» fra 2008. 

ANNONCE