Nyhet

Nytt album fra Lady Gaga i år

Popdronningen har ingen planer om å sette ned tempoet, men lover nytt album og ny turné i år. I tillegg slipper hun en uutgitt låt, som du kan høre her.

Lady Gaga hadde det travelt i fjor. Albumet «Born This Way» ble sluppet i slutten av mai og ble en av årets mestselgende plater, hun hadde en rekke singler på topp av listene verden rundt, og hun fulgte opp utgivelsen med turneer i Europa, Asia og Nord-Amerika. For ikke å snakke om en endeløs rekke opptredener på prisutdelinger og tv-programmer over hele kloden.

Lady Gaga, eller Stefani Joanne Angelina Germanotta som hun egentlig heter, har derimot ingen planer om å ta en pause. I et intervju med The Insider forteller hun at det er planer om både et nytt album og ny turné i 2012.

"Jeg har bare lyst til å fortsette", forteller Lady Gaga til The Insider. "For meg er prosessen mer interessant enn sluttresultatet, og jeg kommer bare til å fortsette å skrive musikk. Jeg gleder med til å gi ut et nytt album og legge ut på turné igjen".

I tillegg til løftene om nytt album i løpet av året har Lady Gaga også frigitt en tidligere uutgitt sang. Visstnok ble låten til overs etter at albumet «Born This Way» var fullført, men det spørs om ikke tittelen også ble noe vanskelig å svelge for plateselskapet. Hør sangen nedenfor:

Lady Gaga - «Stuck On Fuckin' You»

ANNONCE