Nyhet

Insense og King Krule klare for Slottsfjell

Slottsfjell lover en ny artist hver dag denne uken, Insense og King Krule er først ut og sørger for enda mer bredde i festivalprogrammet.

Kontrasten er stor mellom våre egne metallhelter i Insense og den britiske tenåringen King Krule, men de har en ting til felles - de skal begge spille på Slottsfjell 2012. Tønsbergfestivalen har lovet en ny artist hver eneste dag denne uken, og har startet med noe for alle.

Insense slapp i fjor «Burn In Beautiful Fire» og når ut til flere og flere for hver gang med sin blanding av hardcore og metall. Sist ble de sett som oppvarming for In Flames i Oslo Spektrum. Til helgen har de i tillegg mulighet til å stikke av med en Spellemannspris for Årets Metalutgivelse.

King Krule har kjapt blitt et av de mest lovende talentene, og hadde en god buzz på gang i 2011. Den selvtitulerte EP-en utgitt på True Panther i fjor ble en snakkis blant musikkjournalister, bloggere og musikkelskere verden over. Slottsfjell er som vanlig på hugget når det gjelder nye stjerneskudd, og nå har turen kommet til King Krule.


Slottsfjell 2012 foregår 19.-21. juli i Tønsberg. For resten av det foreløpige programmet og mer informasjon om artistene, ta en tur innom Slottsfjells hjemmesider.

ANNONCE