Nyhet

The Black Keys til Øya

Den amerikanske rockeduoen kjører sin eneste norgeskonsert på Øyas største scene fredag 10. august.

Idag kunne Øya stolt offentliggjøre at The Black Keys er klare for Middelalderparken i august. Bandets popularitet har vokst til enorme høyder de siste årene og bandet er blant headlinerne på Coachella i California i april. GAFFA så The Black Keys kjøre en rocka konsert i Berlin forrige måned og skrev da at «Samspillet mellom Dan og Patrick er upåklagelig, men kommer aller best frem når de slipper seg løs på de instrumentale partiene. Da føles det til tider som om man er tilstede i øvingslokalet i Akron, Ohio og vitner en fantastisk jam.» GAFFA ga konserten i Berlin Arena fem stjerner, og skrev samtidig at vi håpet noen norske bookingfolk også var tilstede. 

– Dette har ikke vært et lett band å få til lille Norge, så vi er utrolig stolte av at vi endelig klarte det. I 2010 så jeg bandet tre ganger i utlandet. De leverte til de grader både i store Brixton Academy, samt i et bittelite lokale på en hemmelig konsert på SXSW. Jeg har trua på at dette blir et av årets konserthøydepunkter i Norge 2012, sier bookingsjef Claes Olsen.

Gruppen, som har holdt på i over ti år, har sakte men sikkert bygget seg opp til å bli et av verdens største rockeband og med sisteskiven «El Camino» begynner gruppen også å få et stort publikum i Norge etter at 2010-utgivelsen «Brothers» virkelig gjorde dem til en av de store publikumsfavorittene i USA og England. Duoen stiller på Øya med to ekstra musikere og forhåpentligvis i like bra konsertform som under vinterens Europaturné.

Sjekk ut deres nyeste video «Gold On The Ceiling» her:

ANNONCE