Nyhet

Gorillaz + Andre 3000 + James Murphy

Converse fortsetter å stelle i stand interessante sammensetninger med sitt «Three Artists. One Song»-prosjekt - nå kommer det snart en låt med Gorillaz, Andre 3000 (Outkast) og James Murphy (LCD Soundsystem).

Kid Cudi, Best Coast og Rostam Batmanglij. Soulja Boy, Matt & Kim og Andrew WK. Julian Casablancas, Santigold og Pharrell Williams. Graham Coxon, Paloma Faith og Bill Ryder-Jones. Alle sammensetninger gjort i regi av Converse og deres prosjekt «Three Artist. One Song.»

Denne gangen slår de nok en gang til med en kombinasjon av artister som burde gjøre at mange får vann i munnen. Gorillaz, Andre 3000 (Outkast) og James Murphy (LCD Soundsystem) har nemlig laget en låt sammen, og den har fått navnet «DoYaThing». Låten slippes 23. februar, og kan fra den datoen lastes ned gratis fra converse.co.uk.

Samtidig som at låten slippes, kan man også få tak i spesialdesignede Converse-sko i forbindelse med låten. Denne gangen er det Jamie Hewlett fra Gorillaz som har fått satt sitt preg på de karakteristiske skoene til Converse.

ANNONCE