Nyhet

Blur til OL

I juli og august er det tid for sommer-OL i London, og nå er det klart at Blur spiller på avslutningsseremonien - ikveld mottar bandet ærespris under Brit Awards.

Når de Olympiske leker tar turen til London, så skjer det selvfølgelig ikke uten at musikken blir involvert. Spekulasjonene rundt hvem og hva har vært mange, og nå er det klart at Blur topper plakaten når slutten på OL i London skal markeres i Hyde Park. Ved siden av Blur kommer også New Order og The Specials til å gjøre konserter denne kvelden, og arrangementet går under navnet «Best Of British». Dette skjer søndag 12. august.

Ikveld er det også tid for Brit Awards, britenes svar på Spellemann. Dette kommer i stor grad til å bli en kveld i Blurs navn, da det allerede er klart at bandet mottar den såkalte «Outstanding Contribution To Music Award» for over 20 år som et av de mest sentrale navnene i britisk musikk.

Selv om de ikke har vært så aktive i det siste, har vi tidligere meldt at Blur igjen er i studio sammen og muligens lager oppfølgeren til «Think Tank» fra 2003. Igår dukket det opp en splitter ny låt fra konserten Blur gjorde for å feire æresprisen de mottar ikveld. Sånn høres den ut:

ANNONCE