Nyhet

Gratis Balthazar på Internasjonalen

Førstkommende lørdag, altså tredje november, kan du få med deg noe så sjeldent som en belgisk listetopper når Balthazar besøker Internasjonalen. Det trenger ikke svi i lommeboken heller, for de spiller fullstendig gratis.

Det øst- og vest-flandriske poporkesteret fra traktene rundt Kortrijk og Gent ga nettopp ut sitt andre album, «Rats», oppfølgeren til 2010-utgivelsen «Applause» og ligger for øyeblikket øverst på den belgiske albumhitlisten. Sist Balthazar var i Norge var i november i fjor, da de spilte på Blå. Denne gangen spanderer Goldstar konserten på deg, for øvrig en av kun to konserter de spiller i Skandinavia før de setter kursen tilbake til mer kontinentale breddegrader. Filofaxen din bugner antakelig ikke over med belgiske kulturopplevelser, så her har du en gyllen sjanse til å ta inn noen impulser fra et land vi ikke hører altfor mye fra.

GAFFAs Pelle Sonne Lohmann har anmeldt det nye albumet og berømmer Balthazar for «tallrike frodige arrangementer og en sensuell rytmeseksjon» og kaller albumet «en hederlig sak som dog ikke holder samme nivå som debuten».

Les mer om Balthazar og se musikkvideoen til deres siste singel «The Oldest of Sisters» på deres nettsider.

ANNONCE