Nyhet

Bursdagsslipp fra bergensband

Når begge medlemmene i Put Your Hands Up For Neo-Tokyo har bursdag på samme dag, er det duket for singelslipp midt oppi all kakespisingen.

Bergensbandet Put Your Hands Up For Neo-Tokyo består av medlemmer fra The New Wine, Young Dreams og Advanced Language, og bandet har tidligere blitt beskrevet som notorisk sjangerblandende. Ved å sette spørsmåltegn ved klassiske pop-strukturer og ved å innstendig dekonstruere låtene og sette dem sammen på noe og uventede måter, både utfordrer, gleder og irriterer bandet publikum. Ingenting er vel like bra som å trampe irritert mens man danser?

Lykken skulle ah det til at bandets to medlemmer, Njål Paulsberg og Eirik  Nordstrand, ble født på samme dag: 16. desember 1988. De nybakte tjuefireåringene har valgt å feire dagen på en måte som inkluderer også oss som ikke bor i Bergen, ikke er nære venner eller ikke spesielt glad i kaker og andre konditorvarer, nemlig ved å dele deres helt ferske singel, som har fått navnet «The Rosy View Effect». Låten kom altså i går, men føles – på samme måte som marsipankake er best dagen etter det første spadetaket – like fersk og fin i dag.

Det røpes også at låten bare er den første i en hel serie med låter Put Your Hands Up For Neo-Tokyo vil dele med oss lyttere, helt gratis, så her har man mye å glede seg til!


Sjekk ut «The Rosy View Effect» under:

ANNONCE