Nyhet

Bon Jovi til Oslo og Bergen i mai

New Jerseys nest største sønn spiller to konserter i Norge til våren som del av en interkontinental arenaturné.

Du kan trygt dra fram spandexbuksene, dongeriknestrømpene og den aller kraftigste Elnett-hårsprayen fra innerst i skammens klesskap når selveste Bon Jovi kommer deisende rett i fangene våre i mai neste år. Hår- og hårdrockgigantene spiller på Valle Hovin i Oslo tirsdag 21. mai og på Koengen i Bergen dagen etter.

Jon Bon Jovi, som for øvrig er kjent fra krumspring med både Calista Flockhart og Sarah Jessica Parker i henholdsvis «Ally McBeal» og «Sex og Singelliv» har riktignok roet ned både høyde og bredde på sveisen siden bandets første storhetstid på åttitallet, men vi kan føle oss sjeldent trygge på at han likevel byr på de udødelige hitsene «Livin' on a Prayer», «You Gove Love a Bad Name» og ikke minst «Blaze of Glory» fra frontmannens soloalbum med samme tittel fra 1990.

På veien til den nåværende, mer konservative frisyren har Bon Jovi klart å selge 125 millioner album, altså en åttendedels milliard plater og spilt i dusinvis av land over hele kloden. På denne turnéen, som de har kalt «Because We Can – The Tour» skal de i tillegg til Europa innom Kanada og Sør-Afrika, og spiller til både dans og rockefot på de digreste arenaene hvor enn de drar. Det skulle vel bare mangle for det som ifølge Forbes var verdens nest mest innbringende band i fjor, kun slått av det kanskje enda mer arenavante U2.


Sist Bon Jovi var i Norge spilte de for tretti tusen fans på Ullevaal stadion med gitarist Richie Sambora rett ut av døren fra rehab, og det var tjukt med klassikere på settlisten. Denne gangen truer de med å by på nye låter fra sitt kommende album, «What About Now» som skal slippes i løpet av våren. Hvordan det høres ut må du rett og slett møte opp og finne ut av sjøl. Om ikke annet er du garantert et lass klassikere ellers i showet.

Billetter i en rekke varianter og prisklasser legges ut for salg hos Billettservice tirsdag 6. november.

ANNONCE