Nyhet

Alternativ Julekalender: Luke #23

Anana og trettitre prosent Bendik på lille julaften er slettes ikke å forakte. Viktig å kose seg, sånn helt oppunder julekvelden!

Steike ta! Nest siste dag før julaften, nest siste sang i årets Alternativ Julekalender! Hva passer vel bedre da enn å smelle til med en superfjong og herlig julesang spilt inn av to av landets mest spennende unge artister? Ský (til vanlig kjent som Silje fra bandet Bendik) og Anana (som til vanlig lyder navnet Anniken) har kost seg frem til denne fine julesangen.

JULEHILSEN FRA ANNIKEN OG SILJE

Pet Shop Boys har kanskje lagd den ærligste og mest tidsriktige julesangen noensinne. Det er plastikkjuletrær og shopping, det er familier som krangler og alle de fete tv-seriene er ferdig for i år så det er ingenting å se på TV. Snøen kan man heller ikke stole på i disse dager! Nei guriland, jul, jul, strålende jul, hvor ble du av?

Anana og Ský gleder seg nå ihvertfall til jula - og i år begynte vi tidlig! Kos dere med kanskje årets største klisjéjulelåt i Alternativ Julekalender! Det her bi jula si!

Merry christmas and a happy new year!

ANNONCE