Nyhet

Tuba Tuba - video video

Oslobandet Tuba Tuba lader opp til debutalbum for tiden - sjekk ut den splitter nye musikkvideoen til singelen «Inni Planeten» her.

I det ferske nummeret av GAFFA greide vi ikke å styre vår begeistring for den nye singelen fra Tuba Tuba. «Inni Planeten» har fått noen runder på kontoret, og det er mange som har begynt nedtellingen til det kommende debutalbumet. 

– Det er store sjanser for at Tuba Tuba kommer til å ta hele det norske poplandskapet med storm når de slipper sin debutplate til høsten. «Inni Planeten» er supercatchy indierock av stadionformat. Dette er lyden av noen som er superdeilige, men ikke helt skjønner hvor superdeilige de er - det går det ikke an å ikke la seg sjarmere av.

Det er også vanskelig å ikke la seg sjarmere av musikkvideoen som Apparatet har laget til låten. Apparatet har gjort seg bemerket som musikkvideoskapere den siste tiden med videoer for Team Me, Siri Nilsen, The Little Hands Of Asphalt og Moddi, for å nevne noen. Nå er det Tuba Tuba som har fått æren, og det har endt opp med å bli nok en klassisk Apparatet-video.

Sjekk den ut her nå:

Tuba Tuba - Inni Planeten from APPARATET on Vimeo.

ANNONCE