Nyhet

Owen Pallett remikser Lindstrøm

Nei, vi har ikke skrevet feil rekkefølge der - den Punkt-aktuelle fiolinhelten Owen Pallett har nemlig tatt for seg en av Lindstrøms låter og snudd den opp ned.

Verken Lindstrøm eller Owen Pallett er kjent for å ligge på latsiden akkurat, Lindstrøm har knapt rukket å gjøre seg ferdig med «Six Cups Of Rebel», som ble sluppet i februar, før han klargjør nok et album for slipp i november. Owen Pallett, tidligere kjent som Final Fantasy, har riktignok ikke sluppet noe siden albumet «Heartland» og EP-en «A Swedish Love Story» i 2010, men har turnert tungt siden da. Torsdag 6. september er han tilbake i Norge, denne gangen i forbindelse med festivalen Punkt i Kristiansand - som i år er kuratert av selveste Brian Eno. 

Likevel var det nok ikke mange som forutså at Owen Pallett skulle ta for seg Lindstrøms «No Release». Originalen er hentet fra nevnte «Six Cups Of Rebel», og remiksen har blitt en ganske minimalistisk og synthpreget versjon av låten. 

Pallett har foreløpig ikke sagt noe om når oppfølgeren til «Heartland» kommer, mens Lindstrøm har røpet alle detaljene rundt sitt neste album, «Smalhans», som skal slippes 5. november. Låtene på albumet er oppkalt etter tradisjonelle norske matretter, kanskje det nærmeste elektroturister kommer et svar på Black Debbaths «Welcome To Norway». Den første singelen, Rà-àkõ-st» er ute nå, og nå kan man også kose seg med Owen Palletts tolkning av Lindstrøm:

Lindstrøm - No Release - Owen Pallett Remix (From the album Six Cups Of Rebel (2012) ) by feedelity / Lindstrom

ANNONCE