Nyhet

Familjen går amok

Førstkommende lørdag spiller Familjen opp til det som ligger an til å bli en av Øya-ukens største fester - nemlig Get Dancy på Parkteatret. Nå kan du få med deg premieren på deres splitter nye og hissige musikkvideo.

Svenske Familjen, eller Johan Karlsson som han egentlig heter, har for lengst inntatt plassen på dansegulvet som de krevde først med «Det Snurrar I Min Skalle» i 2007, og siden den gang har de fylt på med en rekke flere hits. «Det Var Jag», «När Planeterna Stannat» og nå sist med den ferske singelen «Vi Va Dom». Den nye singelen er hentet fra det kommende albumet, «Allt På Rött», som etter planen skal slippes 7. september via Karlssons Musikkontor / Cosmos.

«Allt På Rött» er Karlssons tredje album som Familjen, og det følger opp hitalbumene «Det Snurrar I Min Skalle» fra 2007 og «Mänskligheten» fra 2010. Nå har den første singelen fra det kommende albumet, «Vi Va Dom», fått en hissig liten musikkvideo.

Låten er nok en låt som viser at det går an å lage catchy og ekstremt dansbar musikk, og samtidig by på noe tekstmessig. Låten er en tvers gjennom godbit, med flotte biter som «rock n' roll - ingen har nån koll, och här förstod man att konstigas chans var noll, det gjorde oss på gott och ont, och se hur det gick med oss.»


De fleste musikknerder - og nerder generelt, kjenner seg nok igjen - og nå kan alle danse i takt med hevnen. Førstkommende lørdag kan alle i Oslo gjøre dette på Parkteatret, når Get Dancy har invitert Familjen til å gjøre konsert i forbindelse med Øyanatt. Det betyr garantert fullt, garantert svett og garantert den beste stemningen man kan ønske seg.

Bare ikke knus alt rundt deg slik bursdagsbarnet i musikkvideoen gjør da:


ANNONCE