Nyhet

Obama jammer med The Roots

Den amerikanske presidenten aka The POTUS with The Mostess saka The Barackness Monster har soul og viser det på Jimmy Fallons talkshow

President Barack Obama har ved flere anledning vist sin musikalitet og rytme. I går «slowjammet» han nyheten om at han har fremsatt et forslag om å forlenge det nåværende renten på såkalte «Stafford-lån», i stedet for å heve renten og dermed gjøre det dyrere for studentene å betale ned studielånet. I et innslag på talkshowet Late Night with Jimmy Fallon «slowjammet» han sammen med Jimmy Fallons backingband The Roots, som også er aktuelle for årets Roskilde-festival.

Det er ikke første gang presidenten har åpnet døra på gløtt og latt publikum få et glimt av hans styrker som underholder. Tidligere har han sunget strofer fra Al Green-klassikeren «Let's stay together», samt bluesklassikeren «Sweet home Chicago». Han har også danset seg inn på scenen under et intervju med talkshowverten Ellen DeGeneres.

I tillegg har Obama og hans valgkampstab dessuten kompilert en flott spilleliste på Spotify. Man kan bare håpe at The Roots tar med seg presidenten på scenen når bandet gjester Roskilde senere i sommer.

Under kan du se et utvalg av The Preezy of The United Steezys groovy opptredener.

ANNONCE