Nyhet

Nye navn til by:Larm

by:Larm klare med et knippe etablerte navn på plakaten.

Det er vel tvilsomt at Sivert Høyem, Sondre Lerche og Hanne Hukkelberg trenger å spille på by:Larm for å skaffe seg platekontrakt, men hvert år har altså bransjefestivalen en rekke større navn som fungerer som trekkplastre på arrangementet. Denne gangen er det følgende artister som skal kaste glans over by:Larm:

Sivert Høyem, Sondre Lerche, Hanne Hukkelberg, I Break Horses (S), Mirror Lakes, Grande Roses (S)

Mirror Lakes er jo ikke noe etablert navn tenker man sikkert nå, men når man ser på navnene som skjuler seg bak det ferske navnet så er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor bandet har blitt satt i denne sammenhengen. Her finner man nemlig Frode Fivel, Knut Schreiner, Håvard Krogedal og Arne Mathisen. Med andre ord har gjengen erfaring fra band som Kåre & The Cavemen, Euroboys, Turboneger, I Was A King, Serena Maneesh, Heroes & Zeros og Hello Goodbye.


I Break Horses (bildet) er også kanskje et ubeskrevet blad for de fleste nordmenn, men svenskene har det siste året opplevd stor buzz rundt sitt debutalbum, «Hearts». Albumet består av en rekke småstøyete poplåter. De får også selskap av sine landsmenn i Grande Roses, men her er det mer rett frem rock det er snakk om.

Både Sivert Høyem og Sondre Lerche har sluppet populære plater i 2011, mens Hanne Hukkelbergs neste album skal være rett rundt hjørnet.

ANNONCE