Nyhet

Etta James er alvorlig syk

Leukemien til legenden Etta James har forverret seg - hennes lege oppfordrer folk til å be for henne.

Etta James ble et kjært navn for en hel verden med låter som «At Last», «Tell Mama» og «I'd Rather Go Blind» på 60-tallet. Tidligere i år ble det kjent at legenden lider av leukemi, og nå er det klart at James ikke har lenge igjen å leve.

James har lenge vært i dårlig form, og lider i tillegg til leukemi, også av demens og nyresvikt. Hennes lege, Dr. Elaine James - ikke familiemedlem - uttaler til avisen Riverside Press-Enterprise at 73-åringens leukemi er uhelbredelig, og oppfordrer alle til å be for henne.

I 1961 kom debuten til Etta James, «At Last», og allerede da var James en suksess. Hun fulgte opp med en rekke album - totalt 28 studioalbum. I 1968 fikk hun nok en hit, denne gangen med «Tell Mama», og hun har hele veien gjennom 70-, 80-, 90- og 00-tallet vært en aktiv og høyt elsket artist.


Etta James har totalt mottatt seks Grammy-priser og hele 16 Blues Music Awards. I 1993 ble hun innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame, og i 2001 fikk hun også sin plass i Blues Hall Of Fame.

James befinner seg til stadighet på hitlistene, også i disse dager. Denne gangen er det Avicii og senere Flo Rida som har brukt en sample fra «Something's Got A Hold On Me». Dette høres kanskje kjent ut?


 

ANNONCE