Nyhet

HØR NÅ: Ny låt fra Nick Cave & The Bad Seeds sitt kommende album

Den australske legenden har nylig delt nok en smakebit fra det kommende albumet.

Tilbake i mars annonserte Nick Cave & The Bad Seeds den nært forestående utgivelsen av albumet Wild God – og delte samtidig tittelsporet fra albumet. Siden den gang har bandet annonsert to norske konserter – og nå har de delt nok en singel fra det nye albumet. Du kan høre på sangene «Frogs» under artikkelen.

"Jeg håper albumet vil ha samme effekt på lytteren som det har på meg. Jeg blir revet med når det strømmer ut av høyttaleren. Det er en komplisert plate, men også smittende på en dyp og fornøyelig måte," sa Cave i en pressemelding og i forbindelse med albumkunngjøringen i mars, og legger til:

"Det er aldri en masterplan når vi lager et album. Det er mer som at albumene gjenspeiler den følelsesmessige tilstanden til de som skrev og spiller musikken. Og når jeg hører på dette, føler jeg at vi er glade."


Det har nå gått fem år siden sist det kom nyheter fra Nick Cave & the Bad Seeds i form av dobbeltalbumet Ghosteen. Siden den gang har han gitt ut både en bok, et studio og et livealbum sammen med Warren Ellis og et minialbum under eget navn.

LES OGSÅ:REKORD: John Lennon gitar solgt for svimlende beløp

ANNONCE