Nyhet

ØYA 2024: Jack White erstatter Queens of the Stone Age

Fredag 9. blir det albumaktuelle Jack White som erstatter Queens of the Stone Age, som er forhindra fra å gjenoppta turneen i tide.

Etter det ble klart at Queens of the Stone Age måtte avlyse noen av sommerens konserter, har Øya hatt tett dialog med bandets agent. De har hele veien håpet at de kunne være tilbake på veien tidlig i august, men nå viser det seg dessverre at det likevel ikke er mulig.

Heldigvis rydder ingen ringere enn selveste Jack White kalenderen for å komme til Oslo! Det er sjelden så store navn takker ja til konserter på kort varsel. Dette blir en av tre Europa-konserter for den 13 ganger Grammy-vinnende artisten.

Annonserte høydepunkter under Øya-fredagen er Air, Arca, Loyle Carner, Astrid S, Big Thief, Delara, Olof Dreijer & Diva Cruz og mange andre.


Øya har mottatt denne meldingen fra Queens of the Stone Age:

"Due to continued medical care, it’s under doctor’s orders that Josh Homme remain in their care in the United States. The Homme family and QOTSA are so grateful for the outpouring of well wishes and kind understanding during this time."

Jack White var første halvdel av The White Stripes, og nå er han soloartist. Nylig ga han uanmeldt sitt sjette soloalbum. Et album uten tittel som bortsett fra et opplag på 100 vinyler som ble gitt bort, kun er å finne rippet på internett. Platen, som har blitt omtalt som No Name, har blitt rost av kritikere til tross for total mangel på markedsføring.


LES OGSÅ: Jack White gir ut gratis overraskelsesalbum

ANNONCE