Nyhet

ØYA 2024: Air erstatter The Smile fredag 9. august

Air erstatter The Smile, som for noen dager siden dessverre måtte avlyse sin Europa-turné på grunn av sykdom.

"Det er ikke lett å få en avlysning så tett på festivalen, så vi er veldig glade for å få inn et så stort navn som Air i løpet av noen dager. Vi fikk inn flere gode forslag og tips fra et engasjert publikum, og veldig mange ønsket seg nettopp Air." Uttaler festivalen i presseskrivet. 

AIR (FR) – fredag 9. august, kl 18.25

I 1998 ga duoen Air ut sitt fantastiske debutalbum Moon Safari, og 25 år seinere ønska de å feire dette mesterverket. Nå er Nicolas Godinand og Jean-Benoît Dunckel i gang med å framføre Moon Safari live på turné, og de tar turen til nettopp Tøyenparken på Øya-fredagen. Der skal de vise hvorfor denne musikken har tålt tidens tann så godt.


Albumet gjorde at Air steg opp til toppdivisjonen av elektronisk pop. Det ble utpekt til et av årets ti beste album i en rekke respekterte musikkmagasiner, og solgte over to millioner på verdensbasis. Nå kan du få høre singlene "Sexy Boy", "Kelly Watch the Stars" og "All I Need" sammen med resten av materialet fra klassikeren.

Annonserte høydepunkter under Øya-fredagen er Queens of the Stone Age, Arca, Loyle Carner, Big Thief, Delara, Olof Dreijer & Diva Cruz og mange andre.

LES OGSÅ: Big Thief-medlem forlater bandet

ANNONCE