Nyhet

HØR NÅ: Ny sang fra Childish Gambino før albumslipp fredag

Childish Gambino deler ny singel med Jorja Smith og Amaarae i forkant av det nye albumet som slippes på fredag.

Childish Gambino har nettopp delt den andre singelen fra hans kommende album, Bando Stone & The New World, som allerede er ute på fredag.

Singelen heter «In The Night», hvor han har slått seg sammen med Amaarae, som nettopp har spilt på Roskilde Festival. På singelen kan du også høre Jorja Smith, som spiller på Øya i august.

Donald Glover sa tilbake i 2017 at han hadde planer om å pensjonere Childish Gambino-aliaset, og nå er tiden altså inne. Albumet er det siste under navnet Childish Gambino, sies det i en pressemelding fra RCA Records.


 6. juli fikk fansen en forhåndsvisning av albumet på et arrangement i New York City, hvor Glover spilte 15 sanger. Her bekreftet han at han har en rekke artister på albumet, deriblant Steve Lacy, Flo Milli, men også hans syv år gamle sønn, som synger på albumets mest personlige låt, skriver Variety.

Det nye albumet fungerer som et lydspor til en IMAX-film med samme navn, der Glover spiller Bando Stone, en sanger som møter en kvinne og hennes barn, og sammen må de overleve blant enorme dyr og laserstråler som ødelegger deler av verden .


Det er langt fra første gang Donald Glover har våget seg ut i skuespill. Han har laget hitserien Atlanta, der han også er skuespiller, stått for stemmen til Simba i 2019-versjonen av The Lion King, og dukket opp som Lando i Solo: A Star Wars Story. Dette er bare noen av eksemplene.

LES OGSÅ: Childish Gambino avslører turnédatoer og slipper album

ANNONCE