Nyhet

GAFFA ANBEFALER: Klimprete, skranglete og fengende støy-rock fra Pom Poko på "My Family"

Pom Poko har herved sluppet tittelsingelen til deres kommende album, "My Family". Sjekk ut bandets mest radiovennlige og Green Day-aktige låt så langt i bunnen av artikkelen!

Pom Poko skjøt ut av startblokkene etter å ha gjort sine første konserter som demoband på Trondheim Calling i 2017. På kort tid ble det Urørt-finale, tildeling av Forbildeprisen av Norsk Tipping under by:Larm, parallelt med at singelen “It´s A Trap” banet vei for det som ble en god hype også godt utenfor våre egne landegrenser. Siden den gang har det blitt to album på anerkjente Bella Union, nominasjoner til Spellemann, Nordic Music Prize, Bendiksenprisen, GramArt-stipendet Edvard-prisen, årets norske album i Aftenposten og en mengde fantastiske anmeldelser både i Norge og rundt om i verden.

"My Family" starter med spretne trommer og krasse gitarer, før refrenget eksploderer himmelhøyt med en fengende melodi og, hvis vi tør å si det, pop-punkete power chords. Sånn sett er den kanskje noe utypisk Pom Poko, men samtidig passer den likevel perfekt inn i den stadig voksende katalogen. «Da vi viste ‘My Family’ til labelsjefen vår (Simon Raymonde, Bella Union), sa han: ‘Åh, dette er deres Green Day-låt,’» forteller Martin (Miguel Almagro Tonne). «Som kanskje er sant, men det er i så fall en av de gode Green Day-sangene.»

""My Family" har kanskje det mest stadionrock-vennlige refrenget vi noen gang har laget, og er en låt som kom litt overraskende på oss", forteller Ragnhild (Fangel Jamtveit) videre. "Vi lagde den kjapt og satt igjen med en følelse av at den hadde lurt seg gjennom alle filtre og kommet ut ved egen vilje. Låta er en hyllest til alle typer familier, og handler om å ønske seg en egen familie og samtidig oppdage at en familie kan være det du velger at den skal være." 

Ch-Check it out:


 

LES OGSÅ: GAFFA ANBEFALER: Die Honigkinder sind unschlagbar

ANNONCE