Nyhet

Aiming for Enrike til Langs Akerselva

Den progressive fuzz-pop -duoen skal opptre under Oslofestivalen den 18. August!

Aiming For Enrike har i mange​ år turnert over hele verden med sine frenetiske, ville​ og engasjerende live-shows. Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyendesvingninger og frenetiske angrep, har musikken til​ Aiming For Enrike beveget segmer og mer mot klubben og dansegulvet.​ Music For Working Out​ fra 2020​ viste en​ retro-futuristisk side av bandet.​ Duoen er nå​ ute​ med sitt femte album​ Empty​ Airports. Medet atmosfærisk og​ massivt uttrykk, tar de musikken lengre inn i et svevende, minimalistisk, elektronisk​ og ambient landskap.

I​kke bare er dette duoens lengste album, men det er også deres første​ dobbeltalbum. Låtene er inspirert av og befinner seg et sted mellom Thom Yorke,​ Sahra, Nils Frahm, Jon Hopkins,​ Steve Reich​ og 80-talls​ King Crimson​.

"Dessverre må Dottie Andersson avlyse sin opptreden hos oss i sommer på grunn av en skadet fot, vi ønsker henne god bedring og ønsker fantastiske Aiming for Enrike velkommen til festivalen! Den norske duoen Aiming for Enrike er et band vi alltid har ønsket å ha på festivalen, og vi er overbevist om at det blir en legendarisk opptreden inne i spikerverket!" Forteller Langs Akerselva i sitt presseskriv. 


LES OGSÅ: Ny musikk fra Langs Akerselva -aktuelle Los Bitchos

ANNONCE