Nyhet

LYTT: The Smile har sluppet to nye låter

Bandet gleder fansen med nye singler og album rett rundt hjørnet

Det engelske rockebandet The Smile har gitt ut to nye singler, "Foreign Spies" og "Zero Sum", i forkant av deres kommende album, Cutouts, som kommer ut 4. oktober. Musikkvideoen til «Zero Sum» kan også du se under artikkelen.

"Don't Get Me Started" og den tidligere vinyl-eksklusive "The Slip" er begge omtalt på det kommende albumet. The Smile spilte inn det nye albumet med produsent Sam Petts-Davies i Oxford og i Londons Abbey Road Studios i samme periode som Wall of Eyes.


Trioen består av de to tidligere Radiohead-medlemmene Thom Yorke og Jonny Greenwood, som får selskap av jazztrommeslager Tom Skinner.

LES OGSÅ: Anmeldelse, The Smile, Wall of Eyes - Kunsten å ikke tenke på Radiohead

Det kommende albumet er trioens tredje utgivelse i full lengde og inneholder ti nye sanger. Den følger opp den siste utgivelsen, Wall Of Eyes, som kom ut tidligere i år.

The Smile har turnert mesteparten av året med Wall Of Eyes, men måtte nylig avlyse flere spillejobber på grunn av en alvorlig infeksjon som førte til at Greenwood ble innlagt på intensiv. «Heldigvis er han nå utenfor livsfare og kommer snart hjem», skrev bandet – her sitert fra Pitchfork.


Denne høsten kan du oppleve The Smiles frontmann Thom Yorke på soloturné i Australia, New Zealand, Singapore og Japan.

ANNONCE