Intervju

5 KJAPPE MED ZUPERMARIA

HVA SLAGS ZUPERKREFTER HAR ZUPERMARIA? I FORBINDELZE MED ZLIPP AV DEN NYE SINGELEN "LITT FOR GØY" HAR GAFFA ZTILT ARTIZTEN FEM ZPENNENDE ZPØRSMÅL.

I starten av Desember slapp du bængern "Løper For Livet" - hva er next up i 2024? (!LEDENDE SPØRSMÅL!)

Takk! «Litt for gøy» er neste i rekken! Det er en gøy, litt pønka låt som handler om å ha det så gøy at det er vanskelig å gi seg. Lakenskrekken melder ofte sin ankomst hos meg. 

Hvilke zuperkrefter har Zupermaria?


Det er tidig at du nevner det fordi folk tror det er zuper som i ordet «super», men egentlig betyr zuper magnet. Så egentlig vil jeg bare være en som tiltrekker seg folk på en god måte. Så min superkraft er at jeg er mad tiltrekkende. 😍

Vi kjenner alle til zuperhelten, Zupermaria. Men, i det du henger fra deg kappen - hvem er Maria?

Når jeg tar av meg den imaginære kappen min er jeg en helt vanlig jente som prøver å få til noe godt for meg selv og andre. Jeg er ganske langt i fra super, så det litt ironiske navnet er et alter ego jeg vil være. Og håper jeg kan være på scenen og kanskje for andre. Jeg vil bli den beste versjonen av meg selv til slutt. Slik at jeg 100 prosent kan leve opp til navnet. 


Du har gjort en fair share med låter i lag med Kjartan og Balestrand-gjengen de siste årene. Hva er hemmeligheten bak den musikalske kjemien som får dere til å stadig gjøre features for hverandre?

Vennskap og kjærlighet. En så varm og fin gjeng skal du lete lenge etter. Vi støtter og heier på hverandre. Jeg føler det er mye usikkerhet i denne bransjen som gjør at folk ikke heier like mye på hverandre? Det blir mer en konkurranse på en måte. Og sånn skal det ikke være. De er fine og veldig veldig dyktige! 

Hva er svaret på et spørsmål du skulle ønske du ble stilt?


Hvorfor skal vi høre på dine tekster?

Jeg prøver å formidle et budskap igjennom tekstene mine som er gjenkjennbart for mange mennesker. Jeg har slitt med avhengigheter som det ligger mye skam over. Ved å dele dette kan det være at noen føler seg mindre alene. Livet er ikke som på Instagram. Selvom det kan virke som skyfri himmel, finnes det også mange mørke skyer. 

Jeg liker så klart å skrive om kjærlighet på godt og vondt også, men neste album har jeg gått litt dypere i meg selv og ønsker å være mer åpen. 


SJEKK UT DEN NYE LÅTEN TIL MARIA HER:

ANNONCE