Albumanmeldelse

Ja, dette er du født til å gjøre

WTF - Han Herman

Han Herman

WTF

Det er Herman sin verden, vi bare lever i den.

«Det er dette jeg er født til å gjøre. Nå er det ingen vei tilbake» sier Herman i et intervju med P3. Jeg kunne ikke vært mer enig. 23-åringen Herman Grindahl, originalt fra Sarpsborg har sluppet sin debut EP WTF under aliaset Han Herman. Dette er en artist jeg ikke har åpnet øynene for før nylig, og gud hjelpes hvorfor har musikkindustrien holdt han skjult?

«For The Thrill» er åpningssporet på utgivelsen, snakk om en kruttstart! Total overbevisning fra de første notene. Med et hypnotiserende riff og en fantastisk vokal kommer denne til å bli sittende på repeat i all overskuelig framtid . Han Herman har ingen merkelapp!

«Night» er min personlige favoritt fra «WTF», og for en låt. Med et euforisk refreng og den silkemyke vokalen til Herman får lytteren en følelse av at denne sangen slettes ikke er ny, men at man har hørt på den i mange år og har et kjært forhold til den. Lyrikken er muligens en smule overfladisk, med linjer som: «Wandering in circles / I know I’ve been here before / Wandering in circles / Where the hell did I go wrong» drar det ikke direkte opplevelsen ned, men med litt mindre overfladiske tekster kunne det absolutt dratt den opp.


«WTF» gir så utrolig mye på så kort tid. Det er både sanger man kan danse til, gråte til og ta over verden til. Hvis ikke «For The Thrill» er sommeren 2024 sitt anthem vet ikke jeg. Videre er det svært spennende å se hva som står i vente for Han Herman, det virker som at han sikter mot stjernene og jeg spår en lys framtid!

ANNONCE