Konsertanmeldelse

Mer en showcase av et fremtidig album enn en fullverdig konsert

Lido

Kulturkirken Jakob, Oslo

Lido viste frem sitt kommende album 'Everything' i Kulturkirken Jakob torsdag kveld.

Peder Losnegård, bedre kjent under navnet Lido, inviterte til konsert i Kulturkirken Jakob i går kveld. Der fikk vi oppleve hans nyeste album Everything, fra start til slutt.

Etter å ha vært popartist under navnet LidoLido tidligere, har 23-åringen fra Tysvær tilbrakt noen år i Los Angeles. Disse årene har han brukt godt, og har gjenoppstått som en dyktig produsent ved navnet Lido. De siste årene har han blant annet produsert musikk for Halsey og Astrid S, samt gjort om Kanye West sitt The Life Of Pablo til en låt på litt over åtte minutter (streamet over 500.000 ganger på et døgn). I tillegg har han skapt internasjonal oppmerksomhet på de digitale plattformene med hyppige og interessante remikser av andre artister.

Kirken i kveld er fylt med et sittende publikum. Det er skapt en fin ramme rundt konserten og det er ikke hver dag man kan konsumere øl i kirken. Lido skal fremover gjøre flere kirkekonserter med tanke på albumslippet, og han skal blant annet spille i Los Angeles 9. november og New York 12. november. Men før det hele starter senkes lysene og man kan høre all akustikken i kirkerommet. Seansen starter med pianospill mens Lido skildrer noen velvalgte ord.

— Noen ganger kan man komme inn i et rom og merke at man har kommet på den mest magiske konserten noensinne.

Det blir ikke mindre forventningsfullt av å ordlegge seg på den måten i hvert fall. Før han legger til:

— Jeg er sjelden hjemme. Jeg er veldig glad for å være i Norge igjen. Er dere klare for ny musikk?


Opprett din profil


    Allerede GAFFA+ medlem

    ANNONCE