Nyhet

Da kom det endelig en miniplayer til Spotify

Den nye miniplayer for PC-skjermen, kan også spille av video og podkast

På Spotifys fellesskapsside forteller streamingtjenesten at de akkurat har lansert en miniplayer som kjører uavhengig av nettleseren din. Miniplayeren fra Spotify er et minivindu som legger seg over det aktive vinduet du jobber med akkurat nå, slik at du hele tiden har kontroll over musikken du spiller av.

Det betyr at du ikke trenger å gripe telefonen for å bytte spor, endre volum eller spilleliste, og du trenger heller ikke bytte mellom arbeidet ditt og en fane i nettleseren for å gjøre de samme funksjonene.

Men det er ikke det eneste den nye miniplayeren kan. Fordi Spotify satser stort på musikkvideoer og videopodkaster, så kan du også spille dem av via miniplayeren. I slike tilfeller endrer miniplayeren seg til et lite vindu, som du kan flytte og endre størrelse på, slik som du selv ønsker.


På fellesskapssiden skriver de også at miniplayeren ikke er en erstatter for hovedvinduet til Spotify, og at du lett kan veksle mellom de to.

Men ingenting her i livet er helt gratis, det gjelder også miniplayeren. Du må være betalende abonnent hos Spotify før du får tilgang til miniplayeren. Men hvis du er såkalt Premium-bruker, så kan du finne knappen til miniplayeren nederst i høyre hjørne, rett mellom volumet og knappen for fullskjermvisning.

LES OGSÅ: Sonos Voice Control er nå tilgjengelig for Spotify-abonnenter


ANNONCE