Nyhet

GAFFA Anbefaler: Uke 6-7 2024

Denne uka kjører vi litt FORT og HARDT >:-)

Shiner - "Cobra"

Norges svar på Death Grips slapp 9. Februar sin andre singel, "Cobra", i forkant av debutalbumet deres -som jeg synes å huske kommer til å droppe denne fredagen. Den hærverk-vennlige gjengen har medlemmer fra både Combos og Pom Poko, Hardstyle synth-samples og hissige trommetrommer (fremfor mer forventa elektroniske drumbeats). Med en helt egen hardcore-edge så er Shiner en type gjeng som ender med å gi deg NOE. Hvis det ikke er hjernerystelse i midten av ukontrollerbart publikum, så er det det nødvendige adrenalinet til å asap løpe 2 mil på tredemølla. Sjekk ut "Cobra" (eller vær en taper): 


Midtlivskrise - "Jeg vil ikke dra på Ikea" 

En sang som klarer på formidabelt vis å manifestere frustrasjonen mange av oss har følt på: Å ikke rekke vors med gutta/girlsa fordi du faen i hælvete må stikke på jævla forbanna pikk-IKEA. Midtlivskrise er et band som utforsker livets mest midtveislige tragedier. Dette er musikken du må lytte på i bilen for for å finne tålmodigheten til å ikke begynne å gråte på håndballkampen til det atletisk talentløse barnet ditt. Bon apple tits: 


Daman Shurek - "One Trick Ponytail"

Sagt om bandet: RUMPETASKE. «Er det noen her som har sånn rumpetaske? Kan de rekke opp en hånd? Da er dette en fuck you til deg!» ropte Daman Shurek fra scenen. De er en av uendelige band i innboksen til GAFFA som slipper album fredag 23/2, men som genuint får det til å klø i det redaksjonelle nysgjerrighetshøle. De dumme drittsekkene i Daman Shurek slapp "One Trick Ponytail" som siste singel i forkant av albumet deres- for fem uker siden. Den handler om Steven Seagal, tror jeg. Sjekk ut hvis du er en ekte prinsesse-knuller: 


Skullclub - "667"

De danske punkrock-piratene SKULLCLUB fra Slicetown 6000 aka Kolding er klare med nok et frontalkick av galskap i form av bandets tredje fullengderalbum 'Captain Overdrive', med termin 8. mars 2024. For to uker siden slapp SKULLCLUB albumets første singel, leilighetshusets djevelske metalrock-låt '667', som er akkompagnert av en helt rasende video som lever opp til bandets uttalelse om at "er der optræk til fred, så pløkker vi det ned”. Sjekk ut rødpølsa låt og video:


 

 


ANNONCE