Nyhet

Deftones har nytt album klart: "Det er på vei og det er veldig bra"

"Å skape noe ut av ingenting er en følelse som er vanskelig å toppe."

Den siste helgen spilte alt-rock-ikonene Deftones på årets utgave av Coachella Valley Music and Arts Festival i California.

I et intervju backstage med radiostasjonen Kroq sa bandet at deres neste album nesten er ferdig, og at vokalen i grunnen er det eneste som er igjen.

Frontmann Chino Moreno sier imidlertid til radiostasjonen at han ikke ønsker å gi et eksakt tidsestimat for albumets utgivelse:


"– Vi har ikke hastverk. Vi vil at det skal bli flott, det er det viktigste. Men det kommer og ja, det er veldig bra."

Bandets nye album følger fullengderen Ohms, som ble gitt ut for fire år siden. Moreno fortsetter i intervjuet om sin lengsel etter den kreative prosessen bak låtskriving:

"– Vi har spilt konserter, men har ikke kommet til den kreative biten. Noe som alltid ga meg den morsomste delen av å være i dette bandet. Å spille live er gøy, men å skape noe ut av ingenting er en følelse som er vanskelig å toppe. Vi er veldig fornøyde med det vi jobber med."


Hør intervjuet her:

Under deres opptreden på Coachella benyttet Deftones også anledningen til å tolke The Smiths-klassikeren "Please, Please, Please, Let Me Get What I Want". Se et klipp fra konserten her:

ANNONCE