Nyhet

Morrissey annonserer unik Skandinavia-konsert

GAFFA.no - alt om musikk.

Morrissey gjør seg nok en gang klar for Sverige. I dag er det klart at popikonet inntar den unike scenen i Dalhalla.

Gjemt bort dypt inn i de svenske skoger, ligger majestetiske Dalhalla utenfor den idylliske byen Rättvik i Dalarna. 400 meter langt, 175 meter bredt og 60 meter dypt, har det tidligere kalksteinsbruddet blitt omgjort til et spektakulært friluftsamfi.

GAFFA.no var blant annet på plass ved Dalhalla da festivalen Into The Valley ble arrangert der i 2016.


LES OGSÅ: Norsk trio skamroses i britisk musikkpresse.

Torsdag 19. juli er det den tidligere The Smiths-vokalisten som skal opptre på friluftsamfiet. Morrissey solodebuterte i 1988 med albumet Viva Hate og har siden sluppet ytterligere ti studioalbum, blant annet World Peace Is None Of Your Business som kom ut 2014 og det siste Low In High School med lansering i november 2017.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Dalhalla. FOTO: Per Engström / GAFFA


— Med melankolske, poetiske og provokative tekster som handler om alt fra kriminalitet og samfunnsforfall til trist kjærlighet og triste mennekser, har han siden starten fått en hengiven skare fans som bare fortsetter å vokse med årene, skriver arrangørene i en pressemelding.


LES OGSÅ: Guns N' Roses-manager raser mot «uvitende» fans.

Når det kommer til provokative så har Morrissey heller ikke roet ned på rare uttalelser enten i pressen eller via egne kanaler. Han har senest vært på farten og blant annet støttet et fascistisk parti med mer.

ANNONCE